Hozza ki a maximumot az ingatlanából

Piacvezető hozamokat kínálunk az ingatlan befektetésének

Miért kötne kompromisszumot befektetésének legfontosabb célját illetően? Az általunk kezelt lakások a rövidtávú piac átlagbevételeinek háromszorosát teljesítik, a hasonló adottságú és elhelyezkedésű lakásokkal összevetve – az Airbnb hivatalos statisztikái alapján!

A kiváló ingatlanok mellett a kiemelkedően magas minőségű kezelés, ami lehetővé teszi folyamatosan nagyon magas értékelések elérését. Ennek eredménye az AirBnb felületén a kiemelt helyezést biztosító Superhost státusz is – amelyet egyedül nálunk minden ügyfelünk élvezhet az első pillanattól fogva. Fontos szerepe van még a dinamikus, napi színtű árazásunknak – amit a piac folyamatos figyelésével végzünk, egy vezető amerikai piackutató és modellező cég bevonásával. Aminek köszönhetően a lehető legmagasabb árak mellett, a legmagasabb kihasználtsággal tudjuk az ingatlanokat bérbe adni.

A RevPar egy naptári napra számolt bevétele a lakásnak. Vagyis ingatlanjaink átlagosan (beleértve a 30nm garzont és a nagyobb lakásokat is illetve a legroszabb és legjobb hónapokat) közel 750.000 forintot termeltek havonta. A nagyobb lakásaink stabilan 1 millió forint felett termelnek, de van több panorámás lakásunk, amelyik stabilan 2 millió forint felett termel.